HINTALAPUT

VIIVAKOODILLISET HINTALAPUT

Olethan huolellinen hintalappujen teossa! Nämä ohjeet lukemalla onnistut niiden teossa varmasti.

Hintalappujen tekeminen internetissä, kirpputori tulostaa asiakkaalle: Mene osoitteeseen: http://varaapaikka.com/hiiden/hinta.pl

Hintalappujen tekeminen on hyvin yksinkertaista. 

  1. Syötä kirppikseltä saamasi asiakasnumerosi sille tarkoitettuun kenttään eli ylimpään.
  2. Seuraavaksi syötä tuotteennimi sekä hinta omiin sarakkeisiin.
  3. Tämän jälkeen paina “Tallenna hintalappu” kohtaa, jolloin yksi hintalappusi on valmis.
  4. Toista tämä sama kaikille muille tuotteillesi myös.
  5. Lopuksi sulje selain, jolloin ne lähtevät kirpputorille.

Sivun alareunasta, ennen sen sulkemista, näet kuinka monta lappua olet yhteensä lähettänyt. Jos tämä kyseinen luku jossain vaiheessa katkeaa, sulje selain ja mene sivulle uudestaan. Voit sitten jatkaa normaalisti. Suosittelemme myös tekemään kaikki hintalaput perätysten ilman taukoja. Jos pidät pienenkin tauon, sulje selain kokonaan siksi aikaa. 

Hintalappujen tekeminen / tulostaminen kotona:

Mikäli sinulta itseltä löytyy tulostin on kätevämpää tehdä hintalaput kokonaan kotona. Tarvitset tähän tarkoitetun oman ohjelman, jonka voit ladata osoitteesta: http://varaapaikka.com/hiiden.zip. Tämä ohjelma toimii vain windows käyttöjärjestelmissä! Ohjelma asentaa työpöydälle tarrat -ohjelman, joka aukeaa sitä tuplaklikkaamalla.

Ohjelmassa on käyttöohjeet, josta löydät tarkemmin miten hintalaput tehdään. Muistat vain syöttää huolellisesti asiakasnumeron, paikkanumeron, tuotteen sekä hinnan oikeaan sarakkeeseen. Ohjelma on tarkastettu viruksista, joten mahdolliset suojausohjelmien estot tulee ohittaa ja sallia asennus. 

Hintalappujen tekeminen kirpputorilla:

Kirpparillamme on käytössä asiakkaille oma tietokone, jolla pystyy paikan päällä tehdä hintalappuja itse ja samalla kertaa myös tulostamaan.

Tee hintalaput kätevästi netissä.

Henkilökuntamme auttaa sinua

Hiidenkirppis on palveleva kirpputori. Henkilökuntamme pitää halutessasi huolta myyntipaikastasi. 

KANTISKORTTI

Kun ostat 5 normaalihintaista pöytävuokraa 6 kk sisällä, niin saat 6:nnen pöytävuokran puoleen hintaan! Kortti on voimassa 6kk ensimmäisestä leimasta.
Tiedustele korttia henkilökunnalta myyntituotteita tuodessasi.