HINTALAPUT

VIIVAKOODILLISET HINTALAPUT

Olemme vaihtaneet kokonaan Kirppari Kalle -järjestelmään. Jatkossa siis hintalappujen tekeminen tapahtuu myös Kirppari Kallessa www.kirpparikalle.net

Ennen hintalappujen tekemistä tarvitset tunnukset Kirppari Kalle järjestelmään. Mikäli et muista tai tiedä tunnuksiasi, voit pyytää ne henkilökunnaltamme, jolloin lähetämme ne sähköpostiisi. Tai vaihtoehtoisesti pyytää salasanaa unohditko salasanasi -kohdasta. 

Kirjautumisen jälkeen hintalappujen tekemisen pääset aloittamaan kohdasta Tuotteiden hinnoittelu. Seuraavaksi mene kohtaan Luo uusi arkki sekä Hinnoittele, jonka jälkeen alkaa hinnoittelu. Muista myös valita paikkanumerosi ennen kuin aloitat hinnoittelun! Lisää tuotteiden nimet sekä hinnat ja lopuksi paina tallenna. Tuotteiden nimiä ei ole kuitenkaan pakko kirjoittaa, mikäli haluat jälkeenpäin kirjoittaa tuotteet käsin tai jättää kokonaan tyhjiksi. Hinta täytyy kuitenkin vähintään olla tietokoneellisesti laitettu. Emme myy tuotteita, joissa on käsin kirjoitettu hinta!

Tallennuksen jälkeen siirry takaisin edelliselle sivulle. Voit myös halutessasi nimetä tekemäsi hintalaput esim. Arkki 1, Arkki 2 jne.. Tämä helpottaa kirpparilla tulostusta, sillä voit heti kertoa mikä arkeista tulostetaan. Kun hintalappusi ovat valmiit, paina kohdasta Merkitse valmiiksi. Tämän jälkeen hintalappuja on vasta mahdollista tulostaa.

Mikäli haluat tulostaa hintalaput kotona, paina tulosta kohdasta. Kotona tulostaessa, käytä vain Google Chrome -selainta! Katsothan myös, että viivakoodi on selkeä. Viivakoodinlukija ei lue epätarkkoja tai levinneitä viivakoodeja. Kokeile mahdollisesti tulostaa toisella tulostimella, jos viivakoodista ei tule selkeää. 

Jos taas tulostutat hintalaput kirppiksellä, ei sinun tarvitse tehdä muuta.

Yhteen arkkiin menee 33kpl hintalappuja!

Tee hintalaput kätevästi netissä.

Henkilökuntamme auttaa sinua

Hiidenkirppis on palveleva kirpputori. Henkilökuntamme pitää halutessasi huolta myyntipaikastasi.